Езикова школа Sparkle

Езикова школа Sparkle предлага курсове по английски език за деца и възрастни. Нашата цел при обучението е да помогнем на учениците да направят първите си стъпки в английския, а в последствие да развият и затвърдят своите знания и езикови умения.

Ние се стараем да създадем у децата позитивно отношение към изучаването на езика, затова се стремим учебният процес да бъде интересен и да включва разнообразни дейности. Нашите усилия са насочени към постигането на максимална ефективност при изучаването на английски език. Този процес е свързан, освен с придобиването на езикови познания, и със запознаването на децата с културата на англо-говорящите страни.

Добрата мотивация и изграждането на самочувствие в процеса на чуждоезиковото обучение на нашите малки и по-големи курсисти е не по-маловажно от усвояването на езиковите умения. Преподавателите са опитни и работят по призвание, с много любов и загриженост към учениците си.

image
Поради това поддържаме близки контакти с родителите, на които осигуряваме текуща информация. При обучението използваме учебни системи на Oxford, които предлагат най-високо качество.
image

За най-младите

Най-малките ученици изискват специален подход.
Ние знам това, затова никой от нас не се страхува да изглежда смешен или глупав. Седенето на пода, мимиките, скачането, танцуването и гимнастиката, плезенето, преструването, че ни боли всичко от главата до петите, лекуването на кукли с вълшебни оранжеви лепенки (в действителност етикети за цени), носенето на шапка за баня в клас (докато учим принадлежностите за баня), изстрелването на ракети, рисуването, разхвърлянето и прибирането на предмети, пеенето са само част от нашите хрумвания, с които завладяваме въображението на най-малките и по-големите си ученици. Страхотна професия, нали? Вероятно вече ни завиждате и има защо!

Цени

Специална оферта
По случай новата учебна година - отстъпка 15% върху всички посочени цени
Предучилищна група и първи клас
518 лв. /година
  • сега 440 лв./година
от втори до четвърти клас
582 лв. /година
  • сега 495 лв./година
от пети до седми клас
647 лв./година
  • сега 550 лв./година
от осми до дванайсети клас
706 лв./година
  • сега 600 лв./година
Намаление за второ дете от семейството - 23%
Намаление при авансово плащане за цялата учебна година - 10%

Къде се намираме

ул. "Феликс Каниц" 1, Крива Река, София
(между 19то СОУ и 25та ЦДГ)

Телефон и е-mail

+359 898 619 484
+359 897 960 078
office@sparkle-bg.com

Намерете ни и във Facebook